Vaccinul Pfizer poate provoca Alzheimer și alte boli neurodegenerative (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Vaccinul Pfizer poate provoca Alzheimer și alte boli neurodegenerative, confirmă un raport: „Ar putea fi o armă biologică și chiar mai periculoasă decât infecția inițială”.

Într-un nou raport șocant asupra vaccinurilor COVID-19, s-a constatat că vaccinul coronavirus Pfizer are efecte nedivulgate pe termen lung asupra sănătății, inclusiv „SLA (scleroză laterală amiotrofică), Alzheimer și alte boli neurologice degenerative”.

„Vaccinurile SARSCoV-2 actuale pe bază de ARN au fost aprobate în Statele Unite prin ordin de urgență fără teste extinse de siguranță pe termen lung”, se arată în raport.

In aceasta lucrare, vaccinul Pfizer COVID-19 a fost evaluat pentru potențialul sau de a induce boli pe baza de prioni (un tip de proteine) la pacientii care primesc vaccinul. Bolile bazate pe prioni sunt, conform CDC (Centers for Disease Control and Prevention), o formă de boli neurodegenerative, ceea ce înseamnă că vaccinul Pfizer poate provoca leziuni pe termen lung și efecte negative asupra sănătății în ceea ce privește creierul.

Acest lucru este deosebit de îngrijorător, deoarece vaccinul Pfizer este un vaccin ARNm, un tip de vaccin neprobat care creează noi proteine și se poate integra în genomul uman, potrivit unui raport al Bibliotecii Naționale de Medicină. Cu alte cuvinte, afecțiunile cerebrale degenerative pot apărea în orice moment al vieții după administrarea vaccinului.

„Secvența ARN a vaccinului, precum și interacțiunea proteinei obiectiv al spike, au fost analizate pentru a determina potențialul de a converti proteinele intracelulare care leagă ARN-ul TAR ADN (TDP-43) și fuzionate în sarcom (FUS) în conformațiile sale patologice ale prionilor”, explică raportul.

TDP-43 este o proteină cunoscută cauzând demență, SLA și chiar Alzheimer, potrivit Alzpedia. În mod similar, se știe că proteina FUS provoacă SLA și tremurături esențiale moștenite, potrivit bazei de date a genomului uman.

Experimentul realizat pentru raport a constat în stabilirea dacă aceste două proteine ​​dăunătoare se încorporează sau nu în ADN-ul nostru, așa cum se așteaptă să facă un vaccin ARNm. Raportul a stabilit că „ARN-ul din vaccin are secvențe specifice care pot induce TDP-43 și FUS să se plieze în confirmările lor prionice patologice”, ceea ce înseamnă că ambele proteine ​​au potențialul de a se încorpora în ADN-ul nostru și de a provoca boli neurologice.

Rezumatul raportului concluzionează că „constatarea însoțitoare, precum și riscurile potențiale suplimentare, îl fac pe autor să creadă că aprobarea de reglementare a vaccinurilor pe bază de ARN pentru SARS-CoV-2 a fost prematură și că vaccinul poate provoca mult mai mult rău decât bine. Raportul în sine se încheie cu acest avertisment „Vaccinul ar putea fi o armă biologică și chiar mai periculos decât infecția inițială”.

National File a contactat CDC pentru a întreba de ce vaccinul Pfizer continuă să fie distribuit în ciuda acestor acuzații credibile. Nu a fost primit niciun răspuns înainte de publicare.

Sursa: Karen Smith Dot Blog

Pe același subiect

Join the Discussion

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top