Austria și Germania nu au ratificat Convenția de la Oviedo pentru protecția drepturilor omului și a demnității ființei umane

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Expertul legal Ioana Cornescu: Am făcut o mica si rapida cercetare pe Convenția de la Oviedo (convenția Consiliului Europei pentru protecția drepturilor omului și a demnității ființei umane in ceea ce privește aplicarea biologiei si medicinei).

Link la convenție de pe site Consiliu Europei:

https://rm.coe.int/168007cf98

Link la raportul explicativ al convenției:

https://rm.coe.int/16800ccde5

Am extras in print screen-uri câteva parti care sunt deosebit de relevante acum, din textul convenției si din raportul explicativ.

Convenția in limba romana, din Monitorul Oficial:

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/27007

Si, surpriza… pe lista de ratificări (state părți la convenție), link:

https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list…

Nici Austria si nici Germania nu au ratificat convenția asta…

Si nici Belgia (unde-și croiește drum de asemenea dezbaterea pe obligarea la vaccinare). Si nici Italia. Si nici Olanda. Acum sa facem legătură cu cele mai mari impuneri si abuzuri din zilele noastre.

Romania a ratificat încă din 2001.

LE: Am continuat sa mai analizez si m-am dus la Carta drepturilor fundamentale a UE. Link aici, din Jurnalul Oficial al UE (in toate limbile, deci se poate selecta limba romana): https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:12012P/TXT

Am pus si niște print screens noi, din Carta. Constatăm că:

  • dreptul la viață este cu totul altceva decât ocrotirea sănătății (aspect pe care in mod repetat l-am argumentat public, in contradictoriu si cu avocați care in mod intenționat induceau așa confuzie)
  • atât dreptul la viața, cat si cel privind integritatea fizica si psihica (in cadrul căruia intra si chestiunile legate de sănătate, tratamente) sunt subsumate titlului privind DEMNITATEA
  • art 3 care se refera la integritatea fizica si psihica include aspectele, cum spuneam mai sus, referitoare la tratamente medicale. Observam: CONSIMTAMANTUL LIBER SI IN CUNOSTINTA DE CAUZA.

Carta este un document juridic obligatoriu, face parte din Tratatul de la Lisabona.

Sursa: Ioana Cornescu

Pe același subiect

Join the Discussion

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top