RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:
romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble
Dr. Mihaela Secară este de părere că persoanele care au decedat de Covid, deși s-au vaccinat cu ambele doze, ar trebui supuse autopsiei. Totodată, persoanele vaccinate care au murit din alte cauze, dar au fost, la rândul lor, vaccinate anti-COVID, ar trebui să fie autopsiate, susține medicul, potrivit Ziarului Național.
Iată ce a declarat medicul:
”Corect ar fi ca decesele la persoane vaccinate să fie supuse autopsiei. De asemenea, ar trebui făcută autopsia persoanelor vaccinate, ale căror decese nu au o explicație. Trebuie făcute niște investigații medicale, pentru a se vedea dacă sunt și alți factori decât cei pe care i-am presupus a fi responsabili de decesul respectiv. Aceste autopsii trebuie făcute și dacă a trecut mai mult de o lună și jumătate sau trei luni de la vaccinare, pentru a se vedea dacă sunt și alte leziuni decât știm noi că ar trebui să fie în situația pacientului respectiv, în funcție de ce boli avea la activ. Cu atât mai mult, autopsia ar fi trebuit să fie obligatorie în cazul deceselor persoanelor tinere, în jurul vârstei de 40 de ani, care au suferit brusc și neașteptat un accident vascular-cerebral sau un infarct, în condițiile în care fuseseră vaccinate. Medicina este o știință extrem de complexă și trebuie să ai foarte multă răbdare și, mai ales, trebuie să fii foarte obiectiv, fără influențe de niciun fel”, ne spune dr.Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că medicii trebuie să aibă un fel neutru de a investiga, pentru că o investigație nu trebuie să pornească de la concluzii, ci de la ideea că nu știi ce vei găsi. Toate datele trebuie strânse, chiar și cele care, teoretic, sunt nesemnificative, iar în cazul vaccinaților, medicii de familie sau o altă structură, să urmărească reacțiile adverse, să țină permanent legătura cu ei și să noteze orice schimbare și orice simptom apărut, consideră medicii. ”Totul trebuie trecut într-o bază de date și apoi, când se vor uita per ansamblu, vor vedea care sunt cele semnificative, pentru că vor vedea de câte ori apar anumite simptome și la ce intervale. Dar așa, dacă nu ești totalmente neutru, investigația nu va da rezultate”.
Citiți continuarea AICI
Sursa: Activenews