Medicul Iulian Șerban explică cum are loc contaminarea prin transfuzii de sânge de la vaccinații cu ARN mesager la nevaccinați (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Într-o postare online, medicul Iulian Șerban afirmă că: ” Există teoria că sângele celor vaccinați poate contamina pe cei nevaccinați. Sigur, este considerată o teorie conspiraționistă de cei vaccinați și o certitudine de cei nevaccinați.

Adevărul, ca de obicei, este la mijloc. În sângele prelevat de la cei vaccinați poate exista proteina S, o substanță care poate determina tulburări fiziopatologice în organism. De ce ”poate” exista? Pentru că nu toate vaccinurile antiCOVID sunt pe bază de mARN și pentru că nu toate dozele chiar au conținut substanța activă. Am mai explicat de ce, nu mai revin. În plus, mulți din cei care declară că s-au vaccinat nu au făcut-o cu adevărat, vaccinarea ”la chiuvetă” fiind foarte frecventă la noi. Și nu numai la noi.

De ce ”poate” determina? Chiar dacă sângele ar proveni de la un om vaccinat cu o doză care conține mARN, riscul de îmbolnăvire a celui care primește transfuzia este foarte mic, practic nesemnificativ. Voi încerca să explic cât mai simplu.

În urma vaccinării, mai ales repetate, mARN-ul din vaccin intră în toate celulele organismului și determină celula să producă proteina S (Spike). Procesul este continuu și neîntrerupt pentru că mARN-ul se regenerează în ribozomi. Astfel, cantitatea de proteină anormală S este foarte mare și doar așa poate determina tulburările care se soldează cu obliterarea vaselor mici și/sau boli autoimune. Adică, cu boli grave și letale. Cantitatea de sânge donată pentru transfuzie nu depășește 1000 ml, de regulă se recoltează 500 ml. Ceea ce reprezintă cam 10% din volumul total de sânge al unui organism normal. Acest sânge care se transfuzează la un nevaccinat conține mult prea puțină proteină S pentru a determina tulburări, iar proteina nu se poate multiplica. Astfel, riscul de a te îmbolnăvi dacă primești sânge de la un vaccinat este total nesemnificativ, fiind probabil la fel de mare cu cel de a da o mașină peste tine când mergi pe trotuar.

Așa că adevărul este la mijloc. Teoretic, te poți îmbolnăvi dacă primești sânge de la un vaccinat, dar riscul este atât de mic încât nu este de luat în considerație. Cu certitudine este mult-mult-mult-mult mai mic față de riscul la care se supune pacientul atunci când refuză transfuzia de sânge.”

Pe același subiect

Join the Discussion

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top