RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:
romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble
Chirurgul Iulian Șerban a postat un mesaj pe pagina sa de socializare:
,,Puțini știu definiția pandemiei. A fost modificată în 2005 de OMS prin eliminarea elementului de gravitate a bolii, iar actualmente definiția sună așa:
Pandemia este o epidemie a unei boli care se răspândește pe regiuni mari, mai multe continente sau în întreaga lume, și care afectează un număr substanțial de oameni.
Toate elementele acestei definiții sunt vagi și nedefinite precis (”regiuni mari”, ”un număr substanțial de oameni”) cu o excepție. EPIDEMIE! Pandemia este o formă de epidemie! Deci, dacă nu ai epidemie nu există pandemie…
Care este definiția epidemiei?
Epidemia este răspândirea rapidă a unei boli la un număr mare de oameni dintr-o anumită populație într-o perioadă scurtă de timp. Viteza de răspândire este calculată prin ”rata de atac” definită de epidemiologie ca fiind raportul dintre numărul de cazuri din populația cu risc de îmbolnăvire supra numărul de indivizi din populația cu risc de îmbolnăvire. Epidemiologia spune că la o valoare de peste 15/100.000 se declară epidemia.
Toate aceste informații se învață în facultate și orice medic ar trebui să le cunoască pentru că a dat examen la epidemiologie. Dacă a absolvit facultatea de medicină, atunci înseamnă că le-a învățat.
Pandemia a fost declarată la 11 martie 2020 de ”experții” OMS. La acel moment s-a considerat că există epidemie de COVID-19 în majoritatea țărilor din lume. Deși în nicio țară din lume nu se declarase epidemie pentru simplul motiv că nu erau întrunite condițiile din definiție. În China erau cele mai multe cazuri la acel moment, undeva mult sub 50.000 la 1.500.000.000 de locuitori care pot fi considerați populație cu risc pentru că nu aveau imunitate la un virus nou. Din care rezultă o valoare a ratei de atac a bolii COVID mai mică decât cea necesară pentru declararea unei epidemii.
Deci, avem pandemie fără epidemie și experți OMS care au absolvit o facultate de medicină fără să cunoască elemente de bază ale epidemiologiei.
Astfel, oricât de multe ori s-ar pronunța cuvântul ”pandemie” la televizor, tot minciună ar fi…”
Sursa: Iulian Șerban